Warning: Creating default object from empty value in /chroot/home/izzadasg/izzadasgatlo.eu/html/administrator/components/com_sh404sef/sh404sef.class.php on line 1153
Hiperhidrózis | Hiperhidrózis

Hiperhidrózis

Hiperhidrózisnak nevezik a túlzott mértékű izzadást, amely független bármiféle külső hatástól, körülménytől. A hiperhidrózis során a szervezet verejtéket termel, mely nem magyarázható külső körülménnyel, független láztól, melegtől , hidegtől, különböző nap és évszakoktól, illetve az izmok ernyedt állapotában is jelen van. A hiperhidrózisban szenvedő ember verejtékmirigyei a vegetatív idegrendszeri folyamatok következtében úgy működnek, akár egy maratonfutóé, akkor is, ha egy hűvös szobában fekszik teljesen mozdulatlanul.

Aki hiperhidrózisban érintetteknek fel kell tárniuk a különböző okokat, orvosi segítség igénybevételével. Mivel a verejékmirigyek túlzott aktivitása komoly okokra is visszavezethető, ilyen például a hormoningadozás a változó korban, úgymint a pajzsmirigy túlműködése. A túlzott verejtékezés bekövetkezhet akár gyógyszerek nemkívánatos mellékhatásaként, illetve a túlsúly és bizonyos pszichés problémák is nagymértékű izzadáshoz vezethetnek. Fontos a hiperhidrózis esetén, mégha rendkívüli erőfeszítést igényel is, de mindig tisztában kell lenni azzal, hogy áll-e betegség a háttérben!

Rendelje meg most!Online rendelés


Tovább a webáruházba

Egyszerűen és kényelmesen rendelje meg online az ODABAN termékeket.